Ljepota

Ravni trbuh Sarah Jessica Parker Svima nam se divio ravni trbuh glumice Sarah Jessica Parker. Koja je tajna tako zavodljivog lika, pitate se? Naravno, u redovnim treninzima. Riječ "trening" napreže bilo koga, često prisiljavajući napustiti planirano mršavljenje. Međutim, nije sve tako teško.

Opširnije

Bilo koja žena složila bi se da je izuzetno teško pronaći „svoju“ kremu za lice. Ovdje morate znati odgovore na mnoga pitanja: koji je moj tip kože? Što je važnije: tip kože ili dob? Danas je raspon kreme izuzetno širok. Kod mnogih je naznačena dob u kojoj je ova krema možda najučinkovitija.

Opširnije

Njega kože posebna je umjetnost, koju se ne može naučiti od prvog puta. Za vas smo odabrali najčešće pogreške koje vam (ako ih ne uzmete u obzir u brizi o sebi) vaša koža neće moći oprostiti. Zanemarivanje vrijednosti tipa kože Veliki broj žena uopće ne razmišlja o tome kakvu kožu ima.

Opširnije

Zašto lica nekih žena doslovno odskaču muške poglede na sebe? Koja je seksualna dominantnost ženskog lica? Komentare na ovu temu daju stručnjaci medicinske i estetske kozmetologije, liječnici kozmetičkog centra Noble Manor. Prema psiholozima, većina muškaraca percipira ženski izgled na podsvjesnoj razini.

Opširnije

Među ženama je često mišljenje da je strana kozmetika uvijek bolja od domaće kozmetike. Čak je i u SSSR-u, fer spol uvijek koristio sredstva proizvedena u našoj zemlji, a kad su primili staklenku sa stranom kremom, čuvali su je i protezali godinama. No je li ruska kozmetika doista gora ili je to samo stereotip?

Opširnije

Istina, lako je disati u šumi nakon ljetne oluje? A sve zbog toga što gromovi električne ispuštanja razgrađuju kisik i tvore novi plin - ozon, o kojem ovisi dobro zdravlje. A ozon pomaže brzo i učinkovito riješiti se viška kilograma. Ozon je oblik kisika sa značajno većom aktivnošću od običnog kisika.

Opširnije

Razmišljanja o pristupu starosti nastaju kada se prve bore u ogledalu pojave. No, kao iu svemu, njihov je izgled lakše spriječiti nego voditi nemilosrdni rat s naglašenim dobnim promjenama. Dakle, što prije djevojka razmišlja o održavanju tonusa kože, ona će duže zadržati elastičnost i zdrav izgled.

Opširnije

Prema kozmetičarima, u bilo kojoj dobi možete izgledati mlađe od svojih godina. Naravno, s dobrom nasljednošću uvijek možete izgledati 18 godina. Međutim, glavna stvar je saznanje da čak i mlada djevojka može postati stara i to znanje ne provesti u praksi. Jeste li ikad primijetili kako modeli na modnim pistama izgledaju kao da su daleko u 20 godina, mada su mnogi od njih tek napunili 17 godina?

Opširnije

Mnogi su ljudi robovi svojim navikama, od kojih se neki pretvaraju u velike probleme i, posebno, problematičnu kožu. Razmotrimo neke od tih navika. Guma, epruveta, cigareta Guma, koja normalizira acidobaznu ravnotežu, eliminirajući naše zube od karijesa, vodi, prema kozmetologima, do gubitka mišićnog tonusa oko usta.

Opširnije

Vrijednost zdrave i njegovane kože u životu bilo koje žene ne može se precijeniti. Uostalom, uvijek se pozdravljamo na odjeći i na licu vrlo često ostavljamo prvi dojam o osobi. Kako dugo zadržati ljepotu i mladenačku kožu? Postoji mnogo opcija, među kojima svaka žena odabere onu koja joj najviše odgovara: to može biti skupi salon, kupnja skupe kozmetike i netko namjerno odlazi plastičnom kirurgu.

Opširnije

U prošloj 2013. mnoge su se zvijezde ljepotice odrekle tradicionalne "frizure s crvenim tepihom" - kovrče, u korist frizure. U narednoj 2014. trend je samo pojačan. Što je to, osebujna počast modi ili novi pogled na ženstvenost? Koje frizure vole holivudske zvijezde?

Opširnije

Mesothread je relativno nova, ali već osvojili milijuni obožavatelja širom svijeta, tehnika zatezanja kože. Ova metoda je postala popularna kod mnogih zbog njihove sigurnosti, bezbolnosti, trajnog učinka i nepostojanja razdoblja rehabilitacije. Južna Koreja je započela povijest mazonita. Žene ove zemlje odlikuje se vrlo tankom kožom, na kojoj se posebno jasno primjećuju promjene vezane uz dob: bore, propadanje tkiva - koja će žena htjeti podnijeti ovakvo stanje?

Opširnije

Nepravilna njega kose (nedostatak vlage), kao i razni vanjski čimbenici (suhi zrak, klorirana voda, UV zrake, stres), sve to negativno utječe na ljepotu i zdravlje vlasišta. Iako, ovo posebno područje ljudske kože stoji samostalno, jer, u pravilu, prima minimalnu skrb.

Opširnije

Prava se žena razlikuje od samo žene, uključujući i činjenicu da se prva brine za noge tijekom cijele godine, a druga samo kad im vrijeme dopušta da se bore - ljeti, kada trebate napraviti pedikuru i brinuti se za pete. Ali ti i ja smo prave dame, pa razumijemo da je ženska ljepota svakodnevni posao.

Opširnije

Svaka žena sanja o lijepim, dugim trepavicama. Ako imate sreće, a priroda vas je nagradila bujnim, lijepo uvijenim trepavicama, tada se ne trebate brinuti brinuti se za njih - sve je već učinjeno za vas. Međutim, ako su vaše trepavice daleko od savršenog, ne morate očajavati, postoji puno načina da produljite i zbijene trepavice, što ih čini gotovo "hollywoodskim".

Opširnije

Prirodnost vlada već nekoliko sezona. Zato se modna boja kose početkom godine smatra prirodnom, što, međutim, ne znači odsutnost promjena. Uostalom, uvijek možete malo ukrotiti prirodu, nagraditi vas tim ili drugim vanjskim podacima. U tekućoj sezoni, modne boje kose naglašavaju žensku privlačnost, za koje stručnjaci pribjegavaju brondirovanie kose - mješavina isticanja i bojanja.

Opširnije

U potrazi za savršenim sredstvima za uklanjanje neželjenih dlaka, žene su pokušale 1000 i 1 metode još od vremena Mezopotamije. Korišteni su i kamenčići, strugači i konci s kojima su vezani pojedini vlasi, vosak, karamela i posebni tajni sastavi. Nefertiti i Kleopatra, drevne rimske žene i stanovnici Istoka - svi su smatrali glatku kožu nezamjenjivom komponentom privlačnosti i dotjerivanja.

Opširnije

Najveći i najsvestraniji ljudski organ je koža. U stanju je reći puno o zdravlju i odražava sve promjene u tijelu, koje se manifestiraju u obliku ranih bora, suhoće, starosnih mrlja, akni. Na koži se mogu utvrditi bolesti unutarnjih organa, nedostatak sna, pogreške u prehrani ili izloženi čestim stresima.

Opširnije

Neobično, ali ne lice, već vrat može dati pravu dob žene. Stoga je nužno da je vrat bio elegantan, vitak, bez bora i druge brade. Kako to postići? Punjenje Čuvajući mišiće vrata u dobroj formi, ne dajete im priliku da se naboraju. Mali set jednostavnih vježbi treba ponavljati svakodnevno ujutro, bez žurbe.

Opširnije