Ažurirajte proljetnu garderobu za Ruse ovisi o financijama

U proljeće, više nego ikad, želim nešto promijeniti: osobni život, frizuru, lik ili garderobu. Kako je ugodno odbacivati ​​kapute i jakne koje vas nerviraju preko zime i obući novi, trendovski outfit. Portal „Mišljenje žena“ odlučio je otkriti kako se ruske žene pripremaju za susret proljeća i proveo je društveno istraživanje: „Planirate li ažurirati proljetnu garderobu?“.

44,8% lijepog spola u Rusiji odgovorilo je da još ne zna hoće li ažurirati svoju garderobu. Svatko ima želju, ali hoće li biti financijskih prilika ... Problem je što odjeću i obuću treba kupiti za ostale članove obitelji, a to nisu mali troškovi. "Kćeri trebaju prostirku ili jaknu, muževe cipele u proljeće, ukratko, držite se torbice", tužno su se nasmiješile žene.

23,7% Rusa je reklo da garderoba do proljeća zahtijeva obavezno ažuriranje, a oni su to već počeli raditi. Te su žene već pregledale modne časopise, upoznale se s najnovijim kolekcijama poznatih dizajnera, odabrale prave stilove. Ostaje samo otići u kupovinu i donijeti konačnu odluku. "S početkom sezone pokušavam kupiti 2-3 nove stvari kako bih poboljšala raspoloženje i samo izgledala dobro", objasnili su neke dame. "A ja samo želim novu odjeću. Idem da se nadogradim", dodali su drugi.

17,2% žena odlučno je reklo da će kupiti novu odjeću, ali ne sada, već čim sunce zagrije. Poticaj za njih nije kalendarsko proljeće, već toplo sunce, kapljice i potoci.

7,5% ruskih ljepotica izvijestilo je da su ljudi "raspoloženog". U ovu kategoriju ulaze ispitanici koji nikad ne planiraju kupiti novu odjeću, već kupuju spontano: vidjeli su, voljeli, kupili. "Pa, kako možete planirati ažurirati svoju garderobu? Stvari se moraju kupiti kada vidite nešto atraktivno i zanimljivo, a nema potrebe da ga namjeravate potražiti", rekli su dame.

6,8% ispitanika odgovorilo je da njihova garderoba ne treba ažurirati. Neke su žene pojasnile da same mogu preinačiti staru stvar, tako da će svi pomisliti da je ovo samo još jedno ažuriranje. Čast i pohvale ruskim majkama koje ne samo da uvijek izgledaju modno, već i oblače djecu, a nikada ne zaboravljaju na muža i drže obiteljski proračun.

Sve predstavnice slabijeg spola žele do proljeća ažurirati svoju garderobu, a samo je njihov financijski položaj ograničen.

U istraživanju je sudjelovalo 3590 ljudi. Starost od 20 do 45 godina. Iz 168 gradova Rusije.

Loading...