TOP-10 najkorisnijih kuhinjskih uređaja

Kada kupujemo aparat za sendviče ili aparat za kavu, nadamo se da ćemo sada uštedjeti na kupljenim sendvičima ili lattama. U stvari, svaki domaći sendvič ili kava košta nas mnogo više (oko 14 dolara), jer se takvi uređaji koriste vrlo rijetko, a zatim se u kuhinjskim ormarima potpuno isprazne.

Dva od tri kuhinjska aparata u prosjeku se koriste ne više od šest puta, a svaka deseta nikada se ne dira. O tome svjedoče rezultati studije koju su provele britanske osiguravajuće kuće.

Utvrđeno je da se gotovo ne koriste 123 milijuna strojeva za kruh, aparati za kavu, prerađivači hrane i drugi kuhinjski uređaji.

Najmanje svi koriste aparat za izradu sendviča: 26 posto ljudi posjeduje ovaj kuhinjski uređaj, ali ga koristi vrlo rijetko.

Jenny Truman, voditeljica kućnog osiguranja, komentirala je ovu situaciju: "Kuhanje složenih jela kod kuće sigurno je rastući trend i možda je razlog zašto nabavljamo toliko mnogo tih skupih kućanskih aparata."

Dakle, evo deset kuhinjskih uređaja koji se najmanje koriste:

Sendvič za kavu 26%
Prerađivač hrane 21%
Isparivač 19%
Roštilj za stol 17%
Miješalica za pitcher 17%
Kuhinjska vaga 16%
Sokovnik 16%
Proizvođač kruha 16%
Blender 15%
Aparat za kavu 14%

komentari

Galina 27.10.2016
Ovo je glupost !!! Koristim aparat za kruh svaki drugi dan, aparat za kavu gotovo svakodnevno, blender 3-4 puta tjedno, potrebne su vage kad pečem kruh ili nešto drugo (tj. Svakodnevno). Jedini sokovnik - koristi se sezonski ... i pomalo ga je teško oprati ... Nema kombajna - htio bih - redovito ga koristim !!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte video: KONG IS DYING. . (Listopad 2019).