Eva Mendes pokreće vlastiti modni znak "Eva"

Čini se da Katy Perry i Victoria Beckham imaju ozbiljnog konkurenta. Prema časopisu Vogue, poznata američka glumica Eva Mendes službeno je najavila pokretanje vlastite modne etikete "Eva". Proizvodit će se u suradnji s popularnom tvrtkom New York & Company.

Već je poznato da će Eva linija postati spoj večernjih haljina i dodataka s svakodnevnom odjećom. Navodi se da će se posebna pažnja obratiti na haljine. Eva Mendes je također pozvana da predstavlja New York & Company u budućoj reklamnoj kampanji.

Glumica je rekla da će se osobno uključiti u proces dizajniranja odjeće i tek nakon njezinog odobrenja modeli će biti pušteni u proizvodnju. "Imam puno ideja, ali prerano je o bilo čemu razgovarati. Trenutno sam potpuno zaokupljena dizajnom, "rekla je Eva," Svaka žena sigurno mora pronaći stvari koje odgovaraju njoj. " Sada mnoge dame imaju stilistu, no cijenim žene koje se mogu prebiti preko uobičajenog. "Drago mi je što se osjećam kao pojedinac, zbog čega sanjam da svoje tajne dijelim sa svim ženama."

Prema Gregu Scottu, izvršnom direktoru New York & Company-a, prije nego što su započeli suradnju s glumicom, proveli su malu anketu među svojim klijentima i pitali kakvu slavnu osobu sanjaju. Ime Eva Mendes zvučalo je češće od imena drugih "zvijezda".

Kolekcija Eva Mendes bit će dostupna u svim prodajnim mjestima New York & Company. Cijena odjeće od Eva, prema WWD-u, bit će u prosjeku 10-15% viša od redovnih cijena marki.

Pogledajte video: Campaign Finance: Lawyers' Citizens United v. FEC . Supreme Court Arguments 2009 (Listopad 2019).