Djevojčica je dobila ime po trgovačkom centru u kojem se rodila

Britanka Kim Leaton iz okruga Buckinghamshire nije stigla u bolnicu i rodila je na ulici, u blizini trgovačkog centra Eden, padajući u leće nadzornih kamera. 25-godišnja žena bila je u pratnji majke, koja je zajedno sa stražarima iz trgovačkog centra morala odvesti porod. U isto vrijeme bio je prisutan i najstariji sin mlade žene, 4-godišnji Lewis.

Kim je rodila zdravu djevojčicu tešku nešto više od 2,7 kilograma i imenovala je Lynn Eden, u čast trgovačkog centra. Sretna majka namjerava spasiti video od kamera i na kraju pokazati svoju kćer. Neće morati smisliti odgovor na pitanje "Odakle dolaze djeca?"

Žena je rekla da joj je u 11 sati ujutro voda nestala i pozvala je bolnicu. Ali rekli su joj da ne možete žuriti, još uvijek ima vremena. I samo četiri sata kasnije obaviještena je da je vrijeme da dođe u bolnicu.

Čuvari trgovačkog centra, koji su morali igrati ulogu opstetričara, isprva su pomislili da je žena pijana. Shvativši što se događa, požurili su u pomoć.

Majka Kim Leaton rekla je da zbog zdravstvenih problema nakon rođenja starijeg djeteta, liječnici nisu savjetovali njezinoj kćeri da ponovno ima djecu. Srećom, dijete se rodilo zdravo, iako je nakon boravka na ulici imala nisku temperaturu. Hitna pomoć odvela je porođajnu ženu i novorođenče u bolnicu, gdje su proveli ne više od pet sati.

Usput, još jedna djevojka odjednom je dobila ime u čast trgovačkog centra. Ovo je zvijezda filma "Cloud Atlas" glumice Holly Barry. Trgovački centar nazvan Halle's Robna kuća smješten je u rodnom gradu glumice Cleveland u Sjedinjenim Državama.

Pogledajte video: Djevojčica nije znala da je snimaju: Pogledajte šta je radila u trgovačkom centru! (Listopad 2019).