Akvaristika je za svoje ribe napravila invalidska kolica (video)

Milost i suosjećanje ljubavnika naše manje braće ne prepoznaju nikakve granice. Ljudi se trude da pomognu životinjama s invaliditetom. Mnogo je slučajeva kada su dragi vlasnici izrađivali proteze za svoje kućne ljubimce, što im omogućuje da vode poznati životni stil i uživaju u svakom danu.

Na Filipinima, na primjer, živi neki magarac koji je spasio dvoje djece od neizbježne smrti. Djevojke su prelazile cestu i nisu vidjele motocikl koji je vozio izravno na njima. Pas je bez oklijevanja pojurio pravo ispod kotača. Hrabri pas spasio je djecu, ali i ona je ostala bez nosa i gornje čeljusti. Zahvalni roditelji odveli su magarca u svoju kuću i platili mu sav potreban tretman.

U novije vrijeme na internetu se pojavio video s prasadom, koja je nesretno bila na rođenju - životinja je rođena bez zadnjih nogu. Vlasnici su se sažalili nad djetetom i napravili poseban kolica za njega. Piglet je u kratkom vremenu postao zvijezda Twittera i YouTubea.

Ali pravo iznenađenje za internetske korisnike bio je video sa zlatnom ribicom. Vlasnik je za svoju dragu, koja se s velikim poteškoćama držala na površini zbog ozljede, napravio uređaj koji pomaže u plivanju. Milosrdni vlasnik napisao je u komentarima na video: "Moja riba izgleda pomalo smiješno, ali nema veze. Glavno je da ne leži na dnu akvarija, već pliva. "

Pogledajte video: 5 Akvarijumskih Riba Za Početnike #Akvaristika #NigiVlogs (Listopad 2019).