Kanađani su pobornici grupnog seksa i vožnje kanuom

Ispada da Kanađani, suprotno popularnim stereotipima, uopće nisu konzervativni ljudi, koje karakterizira "hladan temperament". U stvari, ljudi u Kanadi otvoreni su za eksperimentiranje i više vole "vrući seks". Znanstvenici su do ovog zaključka došli nakon analize rezultata ankete koju je naručio Fresh plus Sexy.

Studiju je proveo tim Playtexa i okruženja. Svrha eksperimenta: otkriti koje taktike treba koristiti za promociju seksualnih osvježavajućih maramica na tržištu. Kao rezultat toga, predstavnici tvrtke nisu sumnjali - seksualna aktivnost Kanađana jasno je pokazala da će novi proizvod pronaći svog potrošača.

Među 1000 ispitanika u dobnoj skupini 18-49 godina, 8% reklo je da imaju seks svaki dan, prepuštaju se radostima 2-3 puta tjedno - 33%. 35% ih je priznalo da se seksalo nekoliko puta tijekom mjeseca. A samo 19% Kanađana reklo je da se više puta mjesečno povlače sa svojim voljenima.

Zanimljivo je da je među najneobičnijim mjestima za seks 8% naziva kanu. 29% ispitanih nije bilo protivno sudjelovanju u grupnom seksu, dok 22% već ima slično iskustvo. Prosječni Sjevernoamerikanac nije ograničen na jednog partnera. Tijekom života, Kanađanin mijenja oko 12 seksualnih partnera, pri čemu 13% žena i 23% muškaraca izvještava da imaju više od 20 seksualnih partnera.

Nedavno su kanadski znanstvenici otkrili da kvalitetan seksualni kontakt ne može biti dug. Izrazili su sljedeću činjenicu: razdoblje između prodora i ejakulacije treba biti 7-13 minuta. Tijekom istraživanja liječnici su otkrili da su glavni razlog seksualnog nezadovoljstva neispunjene nade.

Loading...