8% žena nanosi šminku nekoliko puta dnevno, a 15% nikad

Žene su navikle provoditi puno vremena pred ogledalom. I danas su, kako kažu, sve kartice u njihovim rukama: police trgovina savijaju se pod obiljem dekorativne kozmetike. Portal Women Mišljenje proveo je socijalno istraživanje kako bi otkrio koliko često ga Rusi koriste?

Prema statistikama koje su dobivene tijekom studije, 8% ljepotica uopće ne ide ljudima bez šminke. Mogu se slikati nekoliko puta dnevno, prepravljajući šminku prema potrebi. Čak i dok su na rodiljnom dopustu, ove djevojke u većoj ili manjoj mjeri koriste dekorativnu kozmetiku. Sve se koristi: temelj za šminku i temelj, sjenilo za oči, maskara, eyeliner, olovka za obrve, oči i usne, rumenilo, puder i bronzer, sjaj za usne i ruž.

Gotovo 52% žena nanosi minimalnu šminku jednom dnevno, a prema okolnostima, čini večernji make-up. Neki razumiju pojam "minimalna šminka" kao obojene obrve i trepavice, drugi marljivo koriste kremu podlogu, maskaru i sjaj za usne, dok su drugi oslikani čak i na odmoru.

Prema njihovom raspoloženju ili prigodi čine 24,9% Rusa. Mnogi ispitanici sebe smatraju previše lijepima da bi šminkali tonove kozmetike, ali tvrde da je šminka dio poslovnog imidža. Stoga se kreću poprilično šminkati. Ako žena ide na poslovni sastanak ili zabavu, kako se ne može uljepšati? Prije najvažnijih događaja možete posjetiti šminkericu. Ali dok ostajete kod kuće šminka je beskorisna.

I još 15% žena nikada ne koristi šminku ili rijetko šminku. Vjeruju da su prirodne ljepote koje im je dodijelila Majka priroda prije svega tamo gdje su cijevi i boce. Prema tome, prema našim konzervativnim procjenama, gotovo 60% Rusa dnevno čini.

U socijalnom istraživanju "Koliko često nanosite šminku" sudjelovalo je 5980 žena u dobi od 20 - 45 godina, koje žive u 149 gradova Rusije.

Pogledajte video: 2013-08-02 #1034 P1of2 Islam Is the Religion of Peace (Listopad 2019).