Dolce & Gabbana izdali su liniju parfema za novorođenčad

Poznati talijanski brend Dolce & Gabbana predstavio je novi parfem koji je namijenjen najmanjim kupcima. Aroma parfema za novorođenčad točno kopira miris svježe oprane bebe. Parfem će koštati 50 dolara.

Linija koju su stvorili modni dizajneri marki uključivala je parfeme s tri mirisa: dinja, citrus i med, koji će, kako je Stefano Gabbana siguran, "razmaziti i umiriti svaku djevojčicu ili dječaka." Proizvođač tvrdi da je ideja stvaranja mirisa za novorođenčad bila inspirirana takvim dirljivim stvarima za mlade roditelje kao što su "svježina dječjeg daha" i "baršunasta dječja koža."

Parfemi su dostupni u kategoriji uniseks. U njihovoj proizvodnji alkohol se ne koristi kako bi se izbjegle moguće iritacije dječje kože. Stručnjaci u industriji parfema i roditeljskim udrugama kontroverzni su oko inovacija. Oni vjeruju da je to beskorisna ekstravagancija. Stefano Gabbana, naprotiv, vjeruje da će miris koji „ukrašava ionako savršen miris tijela novorođenčeta“ pronaći svog potrošača.

Podsjetimo da je danas segment kozmetike i parfema za bebe izuzetno razvijen. Kozmetiku posebno dizajniranu za djecu proizvode mnoge parfemske tvrtke, poput Nivea, Burberry, Johnson's, Bvlgar, L'Occitane i drugih.

Pogledajte video: RELJA - DOLCE VITA OFFICIAL VIDEO (Listopad 2019).