Milijarder će dati 65 milijuna dolara i palaču onome koji oženi svoju lezbijsku kćer

Hongkonški milijarder i poznati playboy Cecil Zhao Tse-tsung, kao što znate, dao je obećanje da će dati 65 milijuna dolara muškarcu koji će se oženiti njegovom lezbijskom kćeri, pokazao je još jedan poklon koji je dodan potencijalnom mirazu - luksuzni ljetnikovac.

Nedavno je tajkun već malo omekšao i promijenio svoj prvobitni položaj rekavši da Gigi Zhao (33-godišnja kći milijardera) može urediti svoj osobni život po vlastitom nahođenju, ali nada se da će se ona jednog dana oženiti i potom roditi nasljednike.

Cecil Zhao Tse-zung pozvao je novinare iz Financial Timesa da im pokažu Kuću sreće u kojoj bi mogli živjeti njegovi unuci. Prostori dvorca ukrašeni su starinskim namještajem, kroz staklene zidove pruža se predivan pogled na zaljev, u dvorani se nalaze skupe skulpture Anđela Botelha i antički glasovir.

Još nije jasno hoće li Gigi, koja se 2012. udala za svoju voljenu Xin Eav, zavesti takav nevjerojatan dar. Gigi Zhao je uspješna poslovna žena i direktor Cheuk Nang Holdinga. Dugo je bila jedina nasljednica milijardi, međutim, sada će Cecil Zhao Tse-tsung posao najvjerojatnije prenijeti na jednog od njegovih sinova.

Sama Gigi izjavljuje da je prilično sretna što ne planira promijeniti svoj život. Nije ljuta na svog oca, jer razumije njegovu želju da ima unuke.

Pogledajte video: How to Stay Out of Debt: Warren Buffett - Financial Future of American Youth 1999 (Listopad 2019).