Što je čovjek pametniji, to je manje sklon izdajama

Nažalost, poligamija je postala sasvim uobičajena pojava u modernom društvu. Postupno pokriva predstavnice slabijeg spola, međutim, još uvijek muškarci zauzimaju vodeća mjesta u ovom pitanju. Što vodi izdaji? Nabrojmo prvih 5 muških varanja.

Uobičajeni "macho"

Postoji takav tip muškaraca koji jednostavno trebaju stalno imati brzu aferu. Zanimljivo je da nije važno ima li muškarac ženu koju voli ili ne, i dalje nastavlja svaku suknju zavidnom regularnošću. Čini se da u odnosima postoji potpuni sklad i žena je dobra, ali muška priroda ne može biti preuređena. Ako naiđete na upravo takav slučaj, u načelu postoje samo dva rješenja: ili se pomirite sa situacijom i mirno reagirajte na voljenu izdaju ili se prepustite takvom mačo muškarcu i krenete u potragu za prikladnijim princom.

Umorna od domaćinstva

Ovo je klasik žanra. Nije tajna da mnoge žene s vremenom prestaju nadzirati svoj izgled. To se obično događa nakon dugoočekivanih Mendelssohnovih zvukova valcera. Moguća je i ova opcija: partneri su jednostavno navikli jedni na druge. Romantična i lijepa dama neprimjetno se pretvara u tešku damu koja sebi ne uskraćuje kolače i previše je lijena da još jednom posjeti teretanu.

Muškarac koji se zaljubio u princezu odjednom vidi trgovkinju pored sebe - pravi stres za slabu mušku psihu. Došavši malo k sebi, čovjek shvati da se princeza neće vratiti, pa počinje tražiti ljubavnika sa strane. Usput želim napomenuti da razdoblje traženja ideala ne traje dugo i nije ograničeno na prolazne izdaje. Atraktivni prinčevi neće dugo tugovati - u jednom trenutku nestaju, ali zauvijek. Što mogu reći - mogu se razumjeti.

Nesretni Superman

Ponekad se dogodi da čovjek zaista ne procijeni svoje sposobnosti. Na primjer, on je miran i inteligentan kandidat znanosti, koji večeri voli provoditi na sofi s knjigom. A ona je društvena i samouvjerena mlada dama. Ili pretpostavimo da je banalan menadžer, a ona poslovna žena koja je navikla graditi druge. Začudo, ponekad se takav odnos može nastaviti. Par se vjenča, nije važno - službeni ili civilni. U početku "neuspjeli superman" pati, a zatim pronalazi ženu protiv koje se može osjećati kao pravi muškarac. Teško je reći tko je kriv za situaciju.

Vjerna, ali budna

Pripada kategoriji "može li se val dogoditi svima". Moguće je da se može dogoditi takva situacija: na zabavi je vaš jedini i voljeni slučajno (napomena - stvarno slučajno) prošao alkohol, što ga je potaknulo na slučajnu vezu. Ne zaboravite da usprkos poznatom lukavstvu muškaraca, žene nisu ni anđeli. Oni mogu biti vrlo arogantni i asertivni, a ako tome dodate opijenost predmeta koji vam se sviđa, tada je nepopravljivo gotovo neizbježno. I nemojte reći da je izrečena teorija smiješna i smiješna, takvi slučajevi su daleko od neuobičajenih. Iako se obično muškarci ipak mijenjaju svjesno.

Mladi tata

Psiholozi kažu da se muškarci odlučuju na nevjeru tijekom razdoblja trudnoće ili nakon rođenja djeteta. Zvuči monstruozno, ali upravo pojavljivanje u bebinoj obitelji potiskuje partnera na preljub. To je zbog činjenice da žena preusmjeri pažnju na dijete i zaboravi na muža. Ona postaje ekonomičnija i ozbiljnija, podsjećajući muškarca na dom ugodne mame. Pored toga, žene koje se porođaju često dobivaju na težini i prestaju se zanimati za seksualni život, što se također negativno odražava na odnose.

Zašto pametni ne varaju

Znanstvenici su uvjereni da čovjekova bračna vjernost ovisi o njegovoj inteligenciji. Tijekom evolucijskog procesa poligamna priroda muškaraca postupno je zamijenjena monogamijom. Razvoj čovječanstva doveo je do činjenice da su intimni odnosi s jednom ženom postali optimalni model seksualnog ponašanja. Monogamija štiti muškarce od stresa koji doživljavaju dok traže novog partnera. Znanstvenici iz Velike Britanije zaključili su da samo muškarci visoke inteligencije mogu na podsvjesnoj razini sami odlučiti da je monogamija najracionalnija opcija za odnose s suprotnim spolom.

Pogledajte video: Der Untergang - The Downfall HD - Cinemascope (Listopad 2019).