Polovina žena počinje brinuti o figuri tek kad ih "raznese"

Tajanstvena kombinacija brojeva 90-60-90 odavno je uznemirila um i maštu žena širom svijeta. Za pravo posjedovanja tog „zlatnog ključa“ spremni su beskrajno gladovati i trošiti posljednju snagu u „borbi“ sa simulatorima. A što je s ruskim ljepoticama? Koje su žrtve pripremljene za savršenu figuru?

Portal "Žensko mišljenje" proveo je anketu "Brinete li ljepotu figure?" a čuo kao odgovor na potpuno drugačija mišljenja.

47,7% Rusa odgovorilo je na pitanje prilično ravnodušno i odgovorilo da se počinju boriti s viškom kilograma tek kad primijete da su se "rasuli". Te žene više vole kućne vježbe u teretani: vježbanje krpom, gutljaj dok se prašina, trčanje s psom po travnjacima, šetnja do vrata vrtića i trčanje za autobusom koji odlazi. U slučaju da se "raširi" tako da se omiljene traperice ne vežu, u pomoć im dolazi jednostavna, ali vrlo učinkovita dijeta. Za obiteljske žene: prestanite jesti nakon članova obitelji i nemilosrdno izbacite ostatke. Za samohrane osobe: prestanite prejesti baki torte, pice moje majke i komercijalno napravljene krem ​​kolače.

20% žena misli da ih treba voljeti onakve kakve jesu. Moto ovih predstavnika lijepog spola su poznate fraze: "Mora biti puno dobrih ljudi" i "Ljudi nisu psi, ne bacaju se u kosti." Doista, onaj tko je u stanju odbiti te izraze, može sebe smatrati velikim filozofom. Ove ruske ljepotice smatraju da je tijelo kriterij ljepote ne tijelo izrezano bezbrojnim dijetama, već ljubaznost, briga o obitelji i ljubav.

17% žena u prekrasnoj polovici čovječanstva ne razumije kako živjeti bez sporta. Fitness, ples, jogging, skijanje i biciklizam pomažu im da se održe u vrhunskoj formi. Rijetko mjere svoje količine, ali s točnošću do kilograma znaju njihovu dnevnu težinu. Višak njih barem jedan ili dva kilograma dovodi do pojačanog vježbanja, a ponekad i do radikalnih mjera u odnosu na broj potrošenih kalorija. Načini suočavanja s viškom kilograma sastoje se od zamjene tanjura tanjurima i zatvaranja vlastitih usta ljepljivom trakom. Kao što su pojašnjenja pokazala, ove žene su se bavile raznim sportovima od ranog djetinjstva i navikle su pažljivo pratiti svoju težinu.

3% svih ispitanika su žene koje od rođenja ne poznaju problem viška kilograma. "Moja je figura savršena bez briga i problema", s ponosom poručuju pokazujući svijetu željene 90-60-90. Srećom neki.

Unatoč različitim stavovima prema vlastitoj figuri i težini, svi ispitanici jednoglasno su izjavili: "Najgore je za ženu da teži više od svog muškarca."