Policijski ovisnici jeli su marihuanu koju je policija zaplijenila u SAD-u

Policajci iz Amerike (Kansas) morali su se boriti protiv vrlo neobičnih kriminalaca. Kako se pokazalo prije nekoliko dana, metodično je likvidirana cjelokupna opskrba marihuanom, koja je zaplijenjena tijekom istražnih radnji i nalazila se u posebnom odjelu materijalnih dokaza. Službenici za provedbu zakona bili su izuzetno iznenađeni kada se pokazalo da su "korov" pojeli obični miševi.

Zanimljivo je da je jedan „zločinac“ bio zatočen na vrućem. Simpatična životinja odlučila je napraviti ugodno gnijezdo za sebe baš u mirisnoj marihuani. „Mislimo da je glodare privukao miris marihuane. Naravno, možete se smijati, ali čini se da poput miševa s drogom žive u Kansasu, "rekao je policijski poručnik Doug Nolt.

Prestupnika su brzo uhvatili i zatvorili u kavez. Trenutno je policija uključena u temeljitu pretragu prostorija kako bi pronašla mišje rupe u kojima su se životinje skrivale. Istraga je čak morala fotografirati dokaze i samu zločin. Policijski umjetnik nacrtao je uzornu skicu traženih miševa.

Treba napomenuti da se tijekom istraživanja iz 2010. godine pokazalo da 46% stanovnika SAD-a favorizira legalizaciju bezalkoholnih droga. To je rekord za takva istraživanja.