Britanski par prerušio je svoju kuću u staju

Bračni par iz Velike Britanije Alan i Sarah Beasley prerušili su se u svoju luksuznu dvoetažnu kuću, koju stručnjaci procjenjuju na 800 tisuća dolara, pod neupadljivom stajom sijena. Izmišljeni Britanci odlučili su se prevariti kako bi prevarili lokalne vlasti. Jao, otvorila se velika prevara. Sada će supružnici morati srušiti svoj "ljetnikovac".

Beasley je građevinsku dozvolu dobio prije dvanaest godina. Uprava Hatfield-a (okrug Hertfordshire) bila je uvjerena da planiraju izgraditi standardni provala bez prozora za spremanje sijena. Kao rezultat toga, sagrađena je kuća opremljena s tri spavaće sobe, kupaonicom, teretanom i dnevnim boravkom.

Alan i Sarah živjeli su u njoj četiri godine, nadajući se da će službenici konačno zgradu prepoznati kao stambenu zgradu. Međutim, Beasleyjeva inicijativa samo je naljutila upravu. Započeo je beskrajni niz suđenja. Konačna odluka suca nije bila u korist bračnog para.

U svoju obranu Beasley je rekao da isprva nisu ni pomislili da žive u staji, ali kasnije su se predomislili pokušavajući se zaštititi od krađa koje se događaju u tom području. Vrhovni sud potvrdio je odluku donjih sedam sudaca, koji su smatrali da je Beasley namjerno prevario, pa bi trebali izaći. Supružnici su imali godinu dana da se presele i sruše "staju".

Pogledajte video: The history of tea - Shunan Teng (Listopad 2019).