Žene su spremne slušati vulgarne šale samo od bliskih muškaraca

Vulgarnost se oduvijek smatrala znakom lošeg ukusa i lošeg obrazovanja. Mnoge žene, čuvši iz usta predstavnika jačeg spola, još jedan "ravni" vic, zauvijek će izgubiti zanimanje za njega. Ali što je sa šalama? Kako se Rusi odnose prema vulgarnim šalama?

Portal Women Mnenje proveo je anketu na ovu temu i ustanovio sljedeće. 38% pripadnica ljepšeg spola reklo je da bi im se mogla svidjeti vulgarna šala, ali samo ako im to kaže poznati muškarac. Te će žene rado slušati vulgarnost s usana prijatelja, starih poznanika, voljenog muža ili bliskog prijatelja. Prema njima, "muškarcima je savršeno dopušteno da pričaju takve viceve".

28,8% anketiranih žena smatra da je potpuno prihvatljivo čuti vulgarnu anegdotu ako je to vrlo smiješno. Za njih nije važan sadržaj šale i "količina" vulgarnosti i opscenih izraza u njoj. Najvažnija stvar je prisutnost humora, ironije i smiješnih situacija. Nije mala uloga umijeća pripovjedača. Kao što su dame rekle: "Ako je šala dovoljno smiješna i stručno ispričana, onda možete poslušati."

Neki od njih sigurni su da postoje takvi slučajevi kad će vas banalna šala, ispričana na vrijeme, u nepoznatoj tvrtki učiniti "svojom".

29,4% Rusa reklo je da im vulgarnost nije prihvatljiva u bilo kojem obliku, a čovjek nema pravo pričati takve šale, nikada nigdje drugdje. "Nikad u životu nisam čula vulgarne šale od svog supruga: ni na zabavi, niti samu privatnom", rekla je jedna od anketiranih za "Žensko mišljenje".

Samo 3,8% žena vjeruje da vulgarna šala koju muškarac priča zvuči nevjerojatno zanimljivo.

Ukratko, sa sigurnošću možemo reći da je vulgarnost još uvijek „persona non grata“ i da je to dopušteno samo u ustima bliskog čovjeka.

U istraživanju je sudjelovalo 5810 žena u dobi od 20 do 45 godina koje žive u Rusiji.

Pogledajte video: The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the . Lost (Listopad 2019).