Najpametnije: kako Tina Kandelaki uspijeva održati sebe u formi

Tina Kandelaki se ne slaže da osoba aktivnog načina života ne može biti debela.

"Da, poznata sam novinarka, javna ličnost, vlasnik restorana, pisac, kao i producent, suvlasnik tvrtke Apostol. Stalno sam u pokretu, ali to ne znači da mi ne prijeti višak kilograma", kaže Tina, na što danas mogu biti ponosan rezultat je stalnog rada na sebi. "

Kandelaki je siguran da ako zamotate krugove u „kotač“, ne vodeći računa o sebi, nećete vidjeti prekrasnu figuru poput hrčka, kako čitavu noć lupa u kavezu. Osim toga, stres koji nastaje zbog nedostatka vještina u organizaciji radnog procesa i slobodnog vremena, dovodi do depresije, koju pokušavaju iskoristiti ako mogu. Ispada da radimo puno, jedemo s vremena na vrijeme, ali svejedno do Plisetskisa volimo konjanike labudove.

Od bujne do ispumpane

"Ne moram postati balerina - nije ta pasmina", smije se Tina, "ali moram biti zapanjujuća." Kandelaki ne sumnja u svoju seksualnost, zaboravivši na ona vremena kada je maca mala Tinatin sanjala da nosi kratke suknje. Tina je bila cjelovito, ali inteligentno dijete. Naoružana svjetiljkom i prekrivena pokrivačem, ostajala je do kasno iznad knjiga. Sudeći prema djevojačkoj građi, Kandelaki je ne samo čitao, već i jeo pod okriljem noći.

Ali danas Tina pokazuje svoje tijelo jednako voljno kao i mentalne sposobnosti. Obožavatelji neprestano uživaju u novim selfie zvijezdama, koje se svakodnevno pumpaju u teretani.

Neki su promatrači života drugih ljudi ogorčeni što, kažu, Tina ne zna nositi sportsku uniformu. Doista, voditeljica voli povući hlače ili kratke hlače gotovo do pupka, pokazujući svima da je doista onakva djevojka. Čak ni Kandelaki nije odbila ponudu da se igra gola, ali nitko uistinu nije mogao uživati ​​u njezinom zategnutom tijelu, papiru žvakanom kaotično skrivenom.

Dijete "Žene godine-2009"

Neprijatelji Tinu smatraju besprincipijelnim PR menadžerom, ali unatoč svemu ona je uspješna. Gvožđe će pomoći postići uspjeh u Kandelakijevom životu, zahvaljujući njoj Tina svakodnevno i neumorno prilagođava svoje forme. Ova žena, da bi smršala, probala je mnogo dijeta: jela je samo jabuke i nezaslađenu kašu od riže, heljde, potpuno je odbila masnu, slatku, brašnu hranu.

Tinatin je bio posebno vezan za Dukanovu dijetu, francuskog liječnika koji je kompetentnom prehranom osvojio Lopes i Penelope Cruz, a posljednja za koju Kandelaki smatra da je slična. "Prvih 7 dana osjećala sam se grozno", priznaje Tina, "ali tada sam lepršala kao moljac, Pierre je zaista čovjek genija."

Dijeta se sastoji od četiri faze:

- "Attack" - podrazumijeva upotrebu nekih proteinskih proizvoda, trajanje - tjedan dana;

- "Krstarenje" - proteinski dani zamjenjuju se protein-povrćem, trajanje - 7 dana za ispuštanje jednog kilograma;

- "Konsolidacija" - trajanje faze ovisi o broju izgubljenih kilograma, gdje je 1 kg = 10 dana, osim bjelančevina i povrća, dopušteno je jesti neko voće i dio proizvoda koji sadrže škrob; dva puta tjedno možete organizirati „praznike“ s visokokaloričnom hranom;

- "Stabilizacija" - povratak na normalnu prehranu, 1 put / 7 dana trebate jesti samo proteinsku hranu.

Pažnja: pridržavajte se Dukan prehrane, budite sigurni da pijete oko 2 litre vode tijekom dana, jedite zobene mekinje dnevno (počevši od 1,5 žlice l., Povećajte količinu za 1 žličicu kada idete u svaku fazu) i hodajte najmanje 20 -30 minuta.

Tina je priznala da nije mogla dugo sjediti na proteinskoj dijeti, jer je zamorno izmišljati originalna jela od samo onih sastojaka koje dopuštaju Francuzi. Morala sam naručiti posebne posebne setove proizvoda u koferima. Hrana koja je bila dostavljena bila je ukusna, raznolika, a kalorični sadržaj jela strogo su izračunali nutricionisti.

Ali Kandelaki (vlasnik restorana Tinatin gruzijske kuhinje i dobar kuhar) nije želio uvijek netko jesti kuhanu hranu. Osobno računanje kalorija bilo je čak i napornije od dijeta na Dukanu, pa je Tina opet bila u potrazi za optimalnom prehranom za gruzijske figurice.

Otkrivanje tajni ljepote

Budući da se Kandelaki nije navikla povlačiti, još je uvijek pokušala i pokušati doći do istine - "Ženi ne trebaju dijeta - potrebna joj je zdrava i uravnotežena prehrana." Tina je odbila bezvrijednu hranu i čak je prestala piti kavu, zamjenjujući je zelenim čajem. A Tinatin pokušava nikad ne prejesti.

"Djevojka bi se trebala držati u obliku ne samo dijeta", podsjeća Kandelaki, "Sport i san će joj pomoći u tome." Tina ne razumije zašto žene gladuju, ali uopće ne treniraju. Voditeljica ne razmišlja o sebi bez trčanja, vježba na simulatorima, skače konopom, radi se istezanjem, trese pritiskom, podiže remenicu, voli aerobik, plivanje, snowboard, ako je moguće i pleše.

Tinatin je također siguran da, kako biste bili privlačni, morate redovito spavati, pridržavati se režima, odreći se loših navika (Kandelaki ne pije i ne puši), brinuti se za kožu i kosu, lijepo mirisati i voljeti sebe.

Za navijače Tinatina

Tina je spremna pomoći svima da to postanu, nudeći se da se upoznaju s njezinom kreacijom - "Biti Tina Kandelaki, ili dizajnerica ljepote." Žene koje su pročitale knjigu podijeljene su u dvije kategorije: prve su u njoj pronašle mnoštvo korisnih informacija o ispravnom načinu života i unutarnjem stanju, o prehrani, tjelesnom naporu, ljepoti; drugi vjeruju da je ta "osrednja materija za čitanje" natrpana moraliziranjem i ne sadrži vrijedne preporuke. Čitatelji su se složili jedino u tome što je knjiga u stanju privući lijepe ilustracije.

Pogledajte video: NAJPAMETNIJE I NAJLUDjE IDEJE KRIUMČARA U ISTORIJI ČOVEČANSTVA! ALI. .SVI SU ZAVRŠILI U ZATVORU! (Studeni 2019).