Kuhanje kod kuće opasno je za srce.

Istraživači iz Chicaga otkrili su da što češće ljudi kuhaju veće količine, veći je rizik od razvoja kardiovaskularnih bolesti. Za one čiji životi ne prolaze dalje od štednjaka, vjerojatnost takvih bolesti smanjuje se za trećinu.

Zdravstvena analiza 2700 žena dovela je do ovog zaključka. Vjerojatno se ovaj fenomen objašnjava činjenicom da kod kuće konzumiraju mnogo više hrane jer je sami kuhaju. Znanstvenici su uvjereni da je potrebno preispitati snažno mišljenje o potrebi kuhanja hrane isključivo kod kuće, zanemarujući gotove proizvode iz trgovine.

komentari

MacDundels 19.12.2016
Nesumnjivo budale ljudi. Jednostavno je najlakše jesti sebe u restoranima i brzi hrani. Kod kuće najzdravija hrana. Mnogo sam puta primijetila da žene koje znaju kuhati zdravu hranu su lijepe i njegovane, nemaju višak kilograma i žive sretno ikad poslije. A oni koji se druže oko javnih mjesta za piće i jelo - rano ostare i nose ih kao bačve. Nitko ne kontrolira kakvu muhu kuhaju u javnom ugostiteljstvu i brzi hrani, koliko puta zagrijavaju istu stvar, koliko konzervansa i antibiotika dodaju ... Kuhajte i jedite kod kuće - bit ćete zdravi i sretni!

Pogledajte video: Najgora Hrana Za Pse - Pogledajte 7 Namirnica Koje Mogu Ubiti Vašeg Psa (Ožujak 2020).