Tajne njege kože bilo koje vrste

Vrijednost zdrave i njegovane kože u životu bilo koje žene ne može se precijeniti. Uostalom, uvijek se pozdravljamo na odjeći i na licu vrlo često ostavljamo prvi dojam o osobi. Kako dugo zadržati ljepotu i mladenačku kožu?

Postoji mnogo opcija među kojima svaka žena odabere onu koja joj najviše odgovara: to može biti skup salon, kupnja skupe kozmetike i netko namjerno odlazi plastičnom kirurgu.

A što je s onima koji nisu u mogućnosti osigurati tjedni posjet kozmetičarki? Ispravno se okrenite kućnoj kozmetici.

Njegove prednosti odavno su poznate svima.

  • Prvo, kozmetika treba odgovarati vašem tipu kože.
  • Drugo, kozmetolozi preporučuju temeljito čišćenje kože lica i vrata.
  • Odabrani kozmetika trebao bi točno odgovarati vašem cilju: hidratacija, prehrana, pomlađivanje.

Pomoću sljedećih jednostavnih alata izrađenih od prirodnih sastojaka možete svojoj koži pružiti cvjetajući i zdrav izgled.

Suha koža

Maska za suhu kožu priprema se na osnovi maslinovog ulja, čija se žlica mora kombinirati s jednim jajetom (u principu, ulje može biti biljno). Nanesite ovu masku na kožu, držite je oko 15 minuta, a zatim isperite toplom vodom.

Normalna koža

Normalna koža je prilično rijetka. Žene s ovom vrstom kože prave su sretne djevojke. Dovoljno je da povremeno zasiće svoje tijelo vitaminima. Također korisna maska ​​napravljena od povrća i voća. Na primjer, od jagoda ili krastavaca.

Izrežite povrće na komade, trebate ih širiti na licu 10-15 minuta, a zatim oprati toplom vodom.

Masna koža

Žene koje po prirodi imaju masnu kožu, moraju se potruditi suziti pore, uklanjajući masni sjaj. Da biste to učinili, samo pomiješajte žlicu kiselog vrhnja sa žlicom kvasca, dodajući smjesi malo meda. Masku treba držati na licu 15 minuta, nakon čega ostatke maske obrišite pamučnim jastučićem i operite hladnom vodom.

Pogledajte video: Kamilica je Prirodni Lek za Lečenje Ekcema (Studeni 2019).

Loading...