Hollywood frizure 2014

U prošloj 2013. mnoge su se zvijezde ljepotice odrekle tradicionalne "frizure s crvenim tepihom" - kovrče, u korist frizure. U narednoj 2014. trend se samo pojačao. Što je to, osebujna počast modi ili novi pogled na ženstvenost? Koje frizure vole holivudske zvijezde? Trebam li slijediti njihov primjer i koju frizuru je bolje odabrati uoči sezone proljeće-ljeto 2014?

Ako uzmete u obzir smjer mode i sklonosti slavnih, frizura za dječaka zaslužuje posebnu pozornost. Nije slučajno bila omiljena kod priznatih seksualnih simbola: Ann Hattaway, Charlize Terron, Pamela Anderson i mnogih drugih. Ova frizura:

  • očito mlad
  • naglašava aktivnost i dinamičan stil svog vlasnika
  • usredotočuje se na druge prioritete seksualnog izgleda osim frizure
  • stvara pikantan kontrast između androginih frizura i ženstvenih osobina

U 2014. godini ideja o pomalo odrasloj "dječačkoj frizuri" najrelevantnija je. Ova opcija omogućuje vam različitu interpretaciju frizure, ovisno o raspoloženju.


Još jedan holivudski favorit 2013. je bob frizura, koja usput rečeno uključuje super-popularnu četvorku takve vrste. U 2014. godini „bob“ će imati još više mogućnosti pomoću različitih tehnika prorjeđivanja i teksture kose. Usput, najmodernija tekstura je blago valovita. U kombinaciji s mljevenim pramenovima stvara se željeni volumen, a efekt prirodnog "raširenog" u stilu grunge daje slici spontanost, prirodnost i seksualnost. Istovremeno, „mudra“ prosječna duljina ostavlja „načine povlačenja“ natrag na dugu kosu.


I na kraju, za one koji uravnotežuju na rubu klasike i mode - sve vrste kaskadnih frizura. U 2014. godini, pored tradicionalnih tehnika, posebno je popularan duboki sloj, koji frizurama daje dodatni volumen. Takav šljokičast „shaggy“ stil po želji se može lako „pojednostaviti“ i pretvoriti u spektakularni volumetrijski retro styling, kao i u bilo koju mondenu frizuru za dugu kosu.


Svaka od ovih frizura, ako se pravilno izvodi, ne samo da odražava modne trendove, već i nosi određenu energiju potrebnu za stvaranje imidža. Ako smatrate da vam ova slika odgovara, obratite se našem Centru za ljepotu, a naši stilisti, koji su završili majstorske tečajeve u SAD-u i Engleskoj, odabrat će i ošišati vašu kosu prema najnovijim zvjezdanim trendovima.

Pogledajte video: Justin Bieber Hair Tutorial - Men's Celebrity Hairstyle - By Vilain Gold Digger (Studeni 2019).