Ozonska terapija za korekciju tjelesne masti

Istina, lako je disati u šumi nakon ljetne oluje? A sve zbog toga što gromovi električne ispuštanja razgrađuju kisik i tvore novi plin - ozon, o kojem ovisi dobro zdravlje. A ozon pomaže brzo i učinkovito riješiti se viška kilograma.

Ozon je oblik kisika sa značajno većom aktivnošću od običnog kisika. Ovaj ljekoviti plin koristi se u medicini više od 100 godina i ima vrlo povoljan učinak na ljudsko tijelo: povećava opskrbu tkivima kisikom, ublažava sindrom kroničnog umora, jača imunološki sustav i pomaže u mobiliziranju snaga i suočavanju sa svim tegobama.

Idi, kilogrami, veliki i mali

Ozon je prirodni liječnik koji može činiti čuda! Potiče lipolizu - sagorijevanje masti i smanjuje masne naslage u trbuhu, bedrima, struku, stražnjici i bradi. Princip djelovanja ozona je uništavanje membrane masnih stanica i obnavljanje normalne cirkulacije krvi u potkožnom masnom tkivu. Kao rezultat toga, nestaju popkovi na bokovima i živa linija na struku, druga brada odlazi u prošlost, koža se zateže i postaje elastična. Ozonska terapija ne samo da uklanja toksine iz tijela, već ima i učinak podizanja, kao i borba sa celulitom i strijama.

Prednosti ozonske terapije za mršavljenje:

  • postupak je bezbolan i dobro podnosi sve pacijente.
  • nema nuspojava
  • brzo djelujući - u samo nekoliko seansi možete zauvijek zaboraviti na drugu bradu i višak kilograma na trbuhu i bokovima
  • jednostavan za upotrebu, bezopasan i nehirurški
  • Ima nisku cijenu (ozon terapija se široko koristi za gubitak kilograma u Europi, ali, za razliku od europskih klinika, cijene u Rusiji su niže za oko 5-10 puta).

Ako se odlučite smršaviti - savršena figura od vas je udaljena samo dva koraka! Do kraja siječnja 2014. u međunarod Medicinski centar HE CLINIC Postoji posebna ponuda - 25% popusta za tečaj ozonske terapije + SPA zamatanje kao poklon. Dođite i počnite gubiti kilograme lako, brzo i bez napora!

Pogledajte video: Dekompresija kao metoda lečenja diskus hernije. (Studeni 2019).

Loading...