Kako smršavjeti nakon poroda

Tijekom trudnoće, žene se hormonalno mijenjaju. Većina majki vjeruje da će nakon poroda lik biti nepovratno oštećen i nemoguće ga je dovesti u normalno stanje. Međutim, to nije sasvim istina. Naravno da će vam povratak u prethodni obrazac oduzeti određeno vrijeme i trud, ali na kraju ćete biti zadovoljni rezultatom.

Pri planiranju trudnoće morate objektivno pogledati svoju figuru. Uostalom, lakše ga je zadržati do porođaja, nego što je bolno gubiti kilograme. Zadržite figuru i porođaj će vam biti lak (koliko je to moguće). Što više kilograma steknete tijekom trudnoće, veće će tijelo dobiti.

Ako vam liječnik dopušta i imate takvu želju, vodite aktivan stil života, vježbajte.

Važno je uzeti u obzir količinu potrošene kalorije. Unatoč činjenici da jedete za dvoje, iz prehrane morate isključiti, brzu hranu, dimljenu, začinjenu, vrlo slanu. Jedite više voća i povrća, jedite samo domaću hranu.

Pokušajte jesti manje šećera i masne hrane, što, naravno, dodaje nepotrebne kilograme vašoj figuri. Šećer se najbolje konzumira u obliku voćnog pirea.

Više vježbanja, uključujući aerobnu vježbu, neće naštetiti vama, vašoj budućoj bebi ili vašoj figuri. Više se kretajte, hodanje bi trebalo trajati najmanje 30 minuta dnevno.

Pogledajte video: Kako Sam Zapravo Smrsala 35+ kg Nakon Porodjaja? (Studeni 2019).

Loading...